Autor: Palgauudised.ee • 7. september 2023

IT-sektoris on palk tähtis, kuid enam mitte kõige tähtsam

Palk on küll jätkuvalt tähtis, kuid mida päev edasi, seda olulisemaks muutub tööalaste valikute juures kõik palka ümbritsev, ütleb Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.
Foto: Andras Kralla

Mitmetel juhtudel võivad oma ala tipud just lisahüvede ja väärtuspakkumise põhjal langetada karjäärivalikuid: Kantar Emori uuringu kohaselt ei kaalu või pigem ei kaalu töökoha vahetust 57% üle 3000 euro teenitavatest IT-töötajatest, samas kui alla 2000 euro teenivatest töötajatest ei kaalu töövahetust 62%.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700