Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. september 2023

Põllumajandussektori palgaraport | 2023. aasta 2. kvartal

Põllumajandus.ee teeb statistikaameti värskete andmete põhjal ülevaate, millised olid põllumajandussektoris töötavate inimeste palgad 2023. aasta teises kvartalis. Kokku vaatleme 6 ametirühma palkasid.
Põllumajandussektori palgad liiguvad tõusutrendis
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Loos vaatleme kuue ametirühma palkasid 2. kvartalis: loomakasvatajad, segapõllumajanduse oskustöölised, taimekasvatuse oskustöölised, loomakasvatuse lihttöölised, taimekasvatuse lihttöölised ning põllumajandus- ja metsandusjuhid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700