Autor: Palgauudised.ee • 12. september 2023

Vanaduspensioniealiste maksuvaba tulu arvestamise erisused

Jaanuarist hakkas kehtima vanaduspensioniealistele või tänavu vanaduspensioniikka jõudnutele maksuvaba tulu 704 eurot. Tuletame meelde, mida see tähendab.

• Enne 2023. aastat kehtis kõigile ühetaoline maksuvaba tulu arvestus, mis sissetuleku kasvades vähenes. Jaanuarist on aga vanaduspensioniikka jõudnutele maksuvaba tulu 704 eurot kuus ning see ei vähene pensioni kasvades ega ka siis, kui pensionär otsustab tööl käimist jätkata.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700