Autor: Palgauudised.ee • 26. september 2023

KKK: töölepingu erakorraline ülesütlemine - tähtajad ja hüvitised

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, töötuskindlustushüvitise ja töötutoetuse saamise eelduseid ning millega peab arvestama, kui ei järgita töölepingu erakorralisel ülesütlemisel etteteatamistähtaegu.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700