Autor: Palgauudised.ee • 18. september 2023

Kõrgepalgalised töötajad teevad enne kandideerimist tööandjale põhjaliku taustauuringu

Suurem osa töövõtjatest otsib enne kandideerimist tööandja kohta lisainfot ja iga teine kontrollib üle ka ettevõtte finantsseisu, näitavad tööturu-uuringu tulemused.
Foto: Pixabay

Kõige rohkem otsivad töövõtjad enne kandideerimist lisainfot tööandja koduleheküljelt (77% töövõtjatest teeb seda alati või sageli) ja uurivad internetist tööandja tausta (69% töövõtjatest). Üle poole töövõtjatest (55%) vaatavad sageli või alati üle ka ettevõtte sotsiaalmeediakanalid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700