Autor: Palgauudised.ee • 28. september 2023

Välisministeerium tõmbab koosseise 45 ametikohta jagu koomale

Välisministeerium korraldab ümber New Yorgi ja San Francisco peakonsulaatide töö.
Välisminister Margus Tsahkna
Foto: Andras Kralla

„Välisministeeriumit puudutava kokkuhoiu täpsemal kavandamisel oleme lähtunud põhimõttest, et peame suutma ka edaspidi oma põhiülesandeid edukalt täita, sealhulgas välispoliitikat aktiivselt ellu viia. Võimalikuks kärpeks valmistudes analüüsisime kõiki ministeeriumi üksusi,“ sõnas välisminister Margus Tsahkna. „Ametikohtade vähendamine puudutab meie tegevuse kõiki valdkondi ja ka meie välisesindusi.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700