Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 5. oktoober 2023

Leonardo Ortega: „Välisspetsialisti palkamisel arvesta ka nende kuludega – nii saab hinnasilt reaalne”

Ettevõtted palkavad välisspetsialiste aina rohkem. Leonardo Ortega, EASi ja KredExi ühendorganisatsiooni välistalendi osakonna juht rääkis konverentsil Palga Päev 2023, et lisaks palgale on veel mitmeid lisakulusid, millega tööandjad välisspetsialisti palgates ei oska sageli arvestada.
EASi ja KredExi ühendorganisatsiooni välistalendi osakonna juht Leonardo Ortega
Foto: Gregory Kõrgesaar
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700