Autor: Palgauudised.ee • 6. oktoober 2023

Pööre IT-sektoris. "See võib olla imeline aeg uute talentide leidmiseks"

IT-sektori tööpakkumiste arv on langenud pea poole võrra, kuid samal ajal on kandidaatide arv teinud hüppe ülespoole ja tekkinud on huvitav olukord, kus IT-valdkonnas tööd otsivad inimesed võitlevad tööandjate pärast.
IT-firmadel peaks töötajate leidmine kergemaks muutuma
Foto: Erik Prozes

Veel mõni aeg tagasi oli turul olukord, kus tööandjad pidid võitlema töötajate pärast, kuid nüüd saab öelda, et kaardid on pöörduma hakanud ja käes on olukord, kus töötajad võitlevad tööandjate pärast. See võib olla imeline aeg uute talentide leidmiseks, hindab CV.ee pressiteates.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700