Autor: Andrii Rybas, Tööinspektsiooni nõustamisjurist • 11. oktoober 2023

Mida on vaja tööandjal teada Eesti ja Ukraina tööseaduste erinevusest?

Eestis elab ja töötab juba märkimisväärne hulk Ukraina kodanikke. Sellega seoses tekib palju küsimusi nii ukrainlastel, kes ei tunne Eesti seadusi, kui ka tööandjatel, kes mõnikord ei mõista, mis põhjustab ukrainlastele raskusi.
Foto: Liis Treimann
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700