Autor: Palgauudised.ee • 11. oktoober 2023

Miinimumpalk tõuseb 2024.aastal tuntavalt

Tegu on viimaste aastakümnete suurima miinimumpalga tõusuga.
Ametiühingute majas toimunud läbirääkimistel osalesid Eesti Ametiühingute Keskliidu ja Eesti Tööandjate Keskliidu esindajad
Foto: Ametiühingute keskliit

Ametiühingute keskliidu esimees Jaan-Hendrik Toomel on anetiühingute majas toimunud läbirääkimiste käigus sõlmitud kokkuleppega rahul. “Läbirääkimistelaua taga sündinud tulemus – 820 eurot bruto miinimumpalka kuus – aitab tasandada inflatsioonist tingitud miinimumpalga ostujõu vähenemist ning parandab paljude perede majanduslikku olukorda,” ütles ta pressiteate vahendusel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700