Autor: Laura Saks • 12. oktoober 2023

Trükikoda lõpetab ajakirjade trükkimise ja koondab üle 50 inimese

Tartus asuv Margus Linnamäe suurosalusega trükikoda Kroonpress lõpetab ajakirjade väljalaskmise, kuna turg on kukkunud, sisendhinnad tõusnud ja ettevõte ei näe selles valdkonnas ka tulevikupotentsiaali.
Kroonpressi trükikoja juhi Andres Kulli (fotol) sõnul oli nende jaoks märgiline ka see, kui nende klient ütles, et Norras on odavam trükkida
Foto: Sille Annuk /Eesti Meedia /Scanpix

"Paneme osa ajakirja- ehk heatset-trükist kinni," ütles Kroonpressi juhatuse liige Andres Kull. Ta sõnas, et ajakirjade turg nii palju vähenenud ja on näha, et kliendid vähendavad ka väljaannete piires mahtu. Kull sõnas, et maht on vähenenud 15–20 protsenti aastas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700