Autor: Kadri Rootalu • 13. oktoober 2023

Kui palju ma teeniksin sotsiaalmeedia sisuloojana?

Paljusid ameteid, mida praegu peetakse, ei olnud 50 aastat tagasi olemaski. Vaatame, millised on inimesed, kes töötavad iga päev sotsiaalmeedia sisuloojana, aga ka laiemalt reklaami ja turunduse alal ning kui palju selline töö palgana sisse toob.

Palgarakenduse statistika on kokku pandud maksu- ja tolliameti töötamise registri põhjal. Inimese ameti kohta saame infot, kui tööandja töölepingut sõlmides või seda muutes töötamise registrisse vastava sissekande teeb.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700