Autor: Palgauudised.ee • 16. oktoober 2023

1. jaanuarist suureneb hambaravihüvitis

1. jaanuarist 2024 hakkab riik hüvitama hambaravi senisest suuremas mahus ja 2025. aastast saavad eakad ja vähenenud töövõimega inimesed proteeside ostuks lisaks proteesihüvitisele kasutada ka hambaravihüvitist.
Foto: Julia-Maria Linna

Terviseminister Riina Sikkuti sõnul mõjutab suutervis väga vahetult inimeste füüsilist ja vaimset tervist, aga ka tööturuvõimalusi. „Seetõttu muudame hambaravi kättesaadavamaks ning tõstame täiskasvanute hambaravihüvitist. Ühtlasi lubame hambaravihüvitist edaspidi kasutada proteesihüvitise lisana,“ lausus Sikkut.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700