Autor: Martin Johannes Teder • 27. oktoober 2023

Norra ja Rootsi turud sunnivad majatehast koondama

Raplamaal tegutsev majatehas Arca Nova Element teatas töötukassale, et kavatseb koondada 15 töötajat.
Majatehas kavatseb koondada, sest Norra ja Rootsi kinnisvaraturgudel on aktiivsus väga madal
Foto: IMAGO/Scanpix

Majatehas kavatseb koondada, sest Norra ja Rootsi kinnisvaraturgudel on aktiivsus väga madal. Need on aga siiani olnud tehase põhilised turud. Firma tegevjuht Janno Riidak ei tahtnud koondamist kommenteerida, kuna töötajad pole veel koondamisteadet kätte saanud. Tegemist on esmase kollektiivse koondamisteatega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700