Autor: Janno Riispapp • 17. oktoober 2023

Testlio sulgeb kontori ja siirdub täielikult kaugtööle

IT-ettevõte Testlio otsustas Tallinna kontori sulgeda, oktoobri lõpuks pole töötajatel enam sinna asja.
Testlio asutaja Kristel Kruustük tõdes siiski, et kõigile kolleegidele ei pruugi kodus töötamine sobida
Foto: Andras Kralla

Mõni nädal tagasi pidasid Testlio töötajad Telliskivis asuva kontori sulgemispidu. Äripäevale öeldi, et kontor hõivas hoones kaks korrust, samas sai kontoris töötajaid tööpäevadel kokku lugeda ühe käe sõrmedel. Testlio asutaja ja nõukogu juht Kristel Kruustük tõdes, et viiekümnest Tallinnas töötavast inimesest soovis täielikult kontoris töötada vaid üks. „Sellest tulenevalt kontor ei õigustanud end enam ära.”

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700