Autor: Palgauudised.ee • 19. oktoober 2023

Õpetajate streik sulgeb koolid ja lasteaiad - lapsevanemate tööandjail tuleb töö ümber korraldada

Eesti Lasteaednike Liidu juhi Evelin Sarapuu sõnul loodavad kõik, et valitsus haridustöötajate palga kokkulepet ei murra, aga streigiks on valmis lisaks koolidele ka lasteaedade õpetajad, mis puudutab enam kui 100 000 lapsevanemat ja nende tööandjaid üle Eesti.
Pilt on illustratiivne
Foto: Andras Kralla

Eesti Lasteaednike Liidu (ELAL) juht Evelin Sarapuu tõi välja, et vajadust haridustöötajate töötasud võrreldavate ametitega samale tasemele tuua nentisid kevadel kõik tänased koalitsioonierakonnad. Koalitsioonileppes 2023–2027 on eesmärk tõsta nelja aastaga õpetajate palk 120 protsendile keskmisest palgast.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700