Autor: Palgauudised.ee • 25. oktoober 2023

2025. aastast tõusevad vajaduspõhiselt puudetoetused

Tulenevalt saabuvatest maksumuudatustest tõstetakse 2025. aastal vajaduspõhiselt sügava puudega tööealiste inimeste ning sügava puudega laste toetusi ning parandatakse abivahendite kättesaadavust 5,9 miljoni euro eest.
Foto: Arno Mikkor

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo sõnul peame maksumuudatuste kontekstis kindlasti arvestama erinevate maksutõusude mõjuga nendele inimestele, keda muutused majanduses enim puudutavad. “Puuetega inimeste seas elas 2021. aastal suhtelises vaesuseses 51,7% protsenti inimestest, kui samal ajal kogu rahvastikust oli see number 22,8%. Ilmajäetusega oli see number 2022. aastal koguni 17,5%, kui samas kogu rahvastikus on see näitaja 7%,” lisas Riisalo.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700