Autor: Palgauudised.ee • 26. oktoober 2023

Lisaks õpetaja miinimumtasu tõusule tuleb kasvatada ka palkade diferentseerimise fondi

Eesti Koolijuhtide Ühenduse esimehe Urmo Uibolehe sõnul on haritud ja kogenud õpetajate töölt lahkumine omandanud viimase paari aastaga katastroofilised mõõtmed ning ülioluline on õpetajate palga kiire toomine teiste kõrgharitud töötajate tasemele.
Tagasi Kooli on sihtasutuse Noored Kooli algatus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu hariduse valdkonnale, tunnustada õpetaja rolli ühiskonnas ja inspireerida noori õpetajaametit valima. Tallinna Ühisgümnaasiumis rääkis noortele kirjandusest ärimees Armin Kõomägi
Foto: Veiko Tõkman

Urmo Uiboleht tõi välja, et õudset reaalsust, millega seisavad iga päev silmitsi koolijuhid üle Eesti, kajastab adekvaatselt ka Arenguseire Keskuse värske raport õpetajate töölt lahkumisest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700