Autor: Palgauudised.ee • 30. oktoober 2023

Ettevaatust tööandjad! Kontorisse naasmise kohustus põhjustab suuremat tööjõu lahkumist

Töötajatest 51% ei soovi kontorisse igapäevaselt tööle naasta ning ootab kompensatsiooniks neljapäevast töönädalat või vähemalt teistsugust kontorit.
Foto: Patrik Tamm

Unispace’i uuringu järgi on 72% ettevõtetest teinud kontorisse naasmise ettekirjutuse ning 20% ootab seda mitteametlikult. Uuringu kohaselt on keskmine kontoris viibitud aeg 3,5 päeva nädalas, kuid töötajad ootavad, et see oleks 2,8 päeva. Vaid kolmandik töötajatest sooviks olla kontoris nädalas neli päeva või rohkem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700