Autor: Palgauudised.ee • 8. november 2023

KKK: töötasu vähendamise perioodi arvestamine

Seadus lubab vähendada töötasu kuni kolmeks kuuks 12-kuulise ajavahemiku jooksul. Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millal algab järgmine 12-kuuline periood ning avaneb võimalus taas töötasu vähendada.
Foto: Julia-Maria Linna

Lugeja küsib:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700