Autor: Kristjan Kurg • 17. november 2023

Lõuna-Eesti suurim tööandja koondas ja palkas aasta jooksul sadu inimesi

Elvas tegutsev elektroonikatööstus GPV Estonia peab järjekordselt kohanema tellimuste langusega, kuigi veel poole aasta eest oli tööd nii palju, et ei jõudnud ära teha. Ettevõtte tegevjuhi Veiko Vaheri sõnul pole see enam midagi üllatuslikku.
Elektroonikatööstuse GPV Estonia juht Veiko Vaher rääkis tööstuse äriplaani konverentsi laval, kuidas ta pidi lühikese aja jooksul palju inimesi koondama ja uuesti tagasi palkama
Foto: Jüri Parik

“Viimased viis aastat me räägimegi ainult kogu aeg kriisist. Kriis mõistena peaks olema midagi erakordset, midagi, mis mõjub kuidagi negatiivselt. Kindlasti on seal ka neid situatsioone olnud, aga tänasel päeval nimetada seda kriisis on minu hinnangul palju,” rääkis Vaher tööstuse äriplaani konverentsil.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700