Autor: Sigrid Hiis • 17. november 2023

Tõelised ettevõtte väärtused kujunevad koos töötajatega ajas

Vaimse tervise väärtustamisest, töökultuurist ja meeskonna ühtekuuluvustundest räägib saates “Minu karjäär” Hitachi Energy müügi raamatupidamise ja andmehalduse osakonna juht Liina Kaldas.
Hitachi Energy müügi raamatupidamise ja andmehalduse osakonna juht Liina Kaldas

Vaimsest tervisest rääkides toob Kaldas toob esile oktoobrikuu, kus ettevõttes korraldati mitmekesiseid tegevusi küünalde valmistamise töötoast kuni stressi ja läbipõlemise ennetamise koolitusteni. "Eelkõige tuleb enda vaimse tervisega tegeleda ja endale tähelepanu pöörata," sõnab Kaldas ning lisab, et võtavad suure tunnustusena Peaasi.ee poolt saadud vaimse tervise eest hoolimise kuldmärki.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700