Autor: Polina Volkova • 21. november 2023

21 inimest koondanud firma töötaja: lahkusime juhtkonna suhtumise, mitte asukoha pärast

Asukohta vahetanud elektroonikatööstus koondas kolimise järel paarkümmend inimest, kellel on oma lahkumise kohta rääkida teistsugune lugu kui ettevõtte juhil.
Kaablitootja uus tehas asub Sauel
Foto: Allika tööstuspark

Soomlastele kuuluv kaablite ja köidiste tootja Reimax Electronics lõpetab tegevuse Lasnamäel ja Mustamäel ning kolib uude Saue tehasesse. Ettevõtte juht Urmo Sisask rääkis sel nädalal Äripäevale, et firmal tuli kolimise tõttu koondada 21 inimest, kes ei olnud nõus uude, kaugemal asuvasse tehasesse tööle käima.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700