Autor: Palgauudised.ee • 22. november 2023

Ehitusobjektil viibijate registreerimise täpsed nõuded on nüüd teada

Peatöövõtja peab fikseerima ehitusplatsile sisenemise ja ehitusplatsilt väljumise elektroonilises registreerimissüsteemis, mis kehtib kõigi ehitusplatsile lubatud inimeste puhul.

18. novembril jõustunud määrus täpsustab maksukorralduse seaduse muudatusi, mis seab peatöövõtjale ja ehitusettevõtjale kohustuse registreerida suuremate ehitustööde puhul ehitusplatsil viibivad inimesed ning esitada need andmed maksu- ja tolliametile.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700