Autor: Palgauudised.ee • 27. november 2023

Uuest aastast tõuseb sõidukijuhtide tunnitasu

AS Tallinna Linnatransport, Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühing ja Eesti Raudteelaste Ametiühing kirjutasid alla 2024. aasta kollektiivlepingule ja sõitjateveo üldkokkuleppele.
Foto: Mark Kitajev

Kollektiivlepingu läbirääkimised hõlmasid sel korral peamiselt töötasu teemat. Peamine kokkulepe saavutati bussi-, trolli-, trammi- ja sotsiaaltranspordijuhtide tunnitasu osas, kus rakendatakse palgatõusu keskmiselt 15%. Täna on bussijuhi keskmine töötasu 1610 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700