Autor: Sigrid Hiis • 6. detsember 2023

Kaubanduse ametikohtade III kvartali palgaraport: mehed teenivad keskmiselt mitusada eurot enam kui naised

Kaubandusvaldkonna erinevate ametikohtade kolmanda kvartali palkade värskes ülevaates selgub, et mediaanpalk on langenud. Aruandest selgub ka, et hulgi- ja jaekaubandusjuhtide meeste-naiste palgalõhe on suurenenud.
Foto: Andras Kralla

Vaata ülevaadet, milline on kaubanduse tootejuhi, kaubakäitleja, hulgi- ja jaekaubandusjuhi mediaanpalk.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700