Autor: Palgauudised.ee • 15. detsember 2023

Osad tööandjad ei luba kaugtööd, kuigi töö seda võimaldaks

Paindlik töökorraldus on uus normaalsus - iga viies tööandja pakub seda kõikidele töötajatele, selgub cvkeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri tööandjate küsitlusest.
Kodukontori võimalus on juba paljudel Eesti töötajatel
Foto: Meeli Küttim

Tervelt 78% Eesti ettevõtetest pakub töötajatele kaugtöövõimalust, kui töö iseloom seda võimaldab. 16% tööandjatest tõid küsitluses välja, et nende ettevõttes ei ole võimalik kaugtööd teha töö iseloomust tulenevatel põhjustel. Kaugtööd teeb 10% töötajatest igapäevaselt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700