Autor: Tööstusuudised.ee • 13. detsember 2023

Tehase juhtide palgaraport | Keskmine palk tõusis 2023. aasta 3. kvartalis 4,1%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel tööstussektori tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 3. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest on näha, et palgatõus on pidurdumas.
Ensto uue tehase avamine Lasnamäe tööstuspargis
Foto: Raul Mee

Suurimat keskmist palka teenivad Pärnumaa tehasejuhid, kelle keskmine brutopalk ulatub pea 4200 euroni, selgub palgaandmetest selgub. Lisaks on välja toodud tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad Harju maakonnas, Ida-Viru maakonnas ja Tartu maakonnas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700