Autor: Palgauudised.ee • 13. detsember 2023

Otsustatud! Jaanuaris toimub haridustöötajate tähtajatu streik

Valitsuse sõnamurdlikus ja lühinägelik suhtumine palgaküsimuste lahendamisel sundis Eesti Haridustöötajate Liitu (EHL) otsustama streigi kasuks.
Tallinna Vabaduse väljakule kogunes ligi 3000 streikivat õpetajat ja nende toetajat
Foto: Andras Kralla

Õpetajatele on lubatud palgatõusu väga konkreetselt nii enne kui ka vahetult pärast valimisi, praegune ebamäärane olukord ei mõju positiivselt ei motivatsioonile, tööga rahulolule ega anna ka mingit kindlust edasise osas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700