Autor: Palgauudised.ee • 13. detsember 2023

Vandeadvokaat: 6 olulist küsimust tööandjale enne töötaja koondamist

Raskemad ajad tööturul on alles tulemas, mis tähendab muu hulgas, et uue aasta esimesel poolel võib oodata koondamiste lainet ja ka töövaidlusi.
Advokaadibüroo RASK vandeadvokaat Keidi Kõiv

Eesti Pank prognoosib, et tööturul seisavad raskemad ajad alles ees ning uue aasta esimesel poolel võib oodata töötuse suurenemist. Advokaadibüroo RASK vandeadvokaadi Keidi Kõivu sõnul kaasnevad keeruliste aegadega ka koondamised ning nendega käivad kaasas töövaidlused, milleks ettevõtted juba valmistuvad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700