Autor: Tööstusuudised.ee • 26. märts 2024

Tootmisjuhtide palgaraport | Keskmine brutopalk kasvas 4. kvartalis 2023 ligi 5%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 4. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et tootmisjuhtide keskmine palk on aastaga tõusnud 4,8%.
TMB Elements juht Juris Kalenuks tehases
Foto: Harry Tuul

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et 4. kvartalis kasvas enim Jõgevamaa, Lääne-Virumaa ja Valgamaa tootmisjuhtide keskmine palk. Lisaks vaatleme ka Raplamaa, Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700