Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 18. detsember 2023

Heli Raidve: kohus jätab tööandjate kahjunõuetest 90% rahuldamata ühel kindlal põhjusel

Kahju hüvitamise nõuete lahendamisel kohtutes on kindel struktuur, mida on kasulik teada igal tööandjal, ütleb tunnustatud tööõiguse ekspert Heli Raidve.
Heli Raidve, tööõiguse ekspert

Kahju hüvitamise nõuete lahendamisel lähtuvad kohutud kindlast struktuurist. Esmalt peab tööandja viitama töölepingu punktile, mida töötaja on rikkunud. Kui tööandja ei suuda tõendada, et rikkumine tuleneb töölepingust, siis kohus ei hakkagi ülejäänut läbi vaatama.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700