Autor: Palgauudised.ee • 22. detsember 2023

Tervishoidu naasvad õed hakkavad saama lähtetoetust

2024. aasta suvest saavad tervishoidu naasvad õed lähtetoetust asudes tööle Ida-Virumaale, Lääne-Virumaale ja Pärnumaale, ka apteekrite lähtetoetuse taotlemine muutub paindlikumaks.
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

„Lähtetoetuse loomine aitab motiveerida muudel elualadel töötanud ja tervishoiust eemal olnud õdesid tervishoidu naasma ning valima endale erialast töökohta väljaspoole suuremaid keskusi. See on esimene samm piirkondliku õdede puuduse leevendamiseks,“ ütleb terviseminister Riina Sikkut.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700