Autor: Palgauudised.ee • 20. detsember 2023

Palgatõusu saavad uuest aastast lasteaiaõpetajad Tallinnas

Uuest aastast tõuseb Tallinna linna lasteaia- ja huvikooliõpetajate, õpetaja abide, tugispetsialistide ja haridustehnoloogide miinimumpalk võrdselt riigieelarvest palka saavate üldhariduskoolide õpetajatega.
Ujumistund lasteaia basseinis
Foto: Arno Mikkor

Tallinna linna eelarvest palka saava 4300 haridustöötaja palk tõuseb 3,1 protsenti 1. jaanuarist 2024.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700