Autor: Koit Brinkmann • 28. detsember 2023

Pidu katku ajal: riigiamet maksab preemiateks üle 600 000 euro

Ajal, mil Eesti riik on jätkuvalt majanduslanguses ning valitsuse sõnumites kõlab üha jõulisemalt kärpekohtade otsimine ja maksude tõstmine, jagab põllumeestele toetuste tähtajaks väljamaksmisega hädas olnud PRIA oma teenistujatele kopsakaid preemiaid.
PRIA peadirektori kohal 17 aastat töötanud Jaan Kallas läheb detsembri lõpul pensionile. Alluvatele määras ta hiljuti enam kui 600 000 euro eest preemiad
Foto: Siim Lõvi/ERR

Detsembri lõpul ametist lahkuv PRIA (põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet) peadirektor Jaan Kallas jagas 314 alluvale „suurepäraste töötulemuste, organisatsioonikultuuri väärtuste hoidmise ja meeskonnatundesse panustamise eest“ ühekordse lisatasuna kokku 613 350 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700