Autor: Palgauudised.ee • 4. jaanuar 2024

Mitteõppivate ja -töötavate noorte haridustee jätkamine ja tööturule siirdumine saab toetust

Haridus- ja noorteameti poolt elluviidava ning Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatud programmi eesmärk on noorsootöö ja huvitegevuste kaudu pakkuda tuge mitteõppivatele ja -töötavatele noortele.
Noori tahetakse tööturule aidata
Foto: Liis Treimann

“Noorsootöö ja huvitegevus ei saa küll vahetult parandada noorte majanduslikku seisu, asendada turvalist kodu ega tõhusat sotsiaal-, lastekaitse- ja haridussüsteemi, kuid aitab kindlasti vähendada ebavõrdsete olude mõju noore tulevikule. Meie programm, mis keskendub noortele, kes ei õpi ega tööta, aitab parandada noortevaldkonna teenuste kättesaadavust igas vanuses noore jaoks,” sõnas haridus- ja noorteameti projektijuht Ingrid Joosep.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700