Autor: Ken Rohelaan • 2. jaanuar 2024

Perearst: tervishoiutöötajad hellitati palgatõusuga ära

Meditsiinivaldkonnas pole mõtet suurt palgatõusu oodata, rääkis Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige ja Järveotsa perearstikeskuse üks omanikest doktor Diana Ingerainen.
Perearst Diana Ingerainen 2021. a arvamusfestivalil.
Foto: Wikipedia

Kui eelmisel aastal tõusis tervishoiutöötajate palk üle 5 protsendi, siis järgmisel aastal ettevõtjast arst enam nii palju lubada ei julge, tõdes doktor Ingerainen Äripäeva raadio 27.12 toimunud hommikuprogrammis. "Olen arvutanud, et 2024 on stabiilne, aga vaadates ülejärgmisse aastasse, siis pole järgmisel aastal mõistlik panustada suurele palgale," arutles ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700