Autor: Palgauudised.ee • 3. jaanuar 2024

Puuduva töövõimega inimeste töötamise toetamine jätkub uuel kujul

Töövõimereformi raames välja töötatud pikaajalise kaitstud töö teenuse (PKT) pilootprojekt lõppeb 31. detsembril. Kaheksa aasta jooksul nõustati ja juhendati ning tööga oli aktiivselt hõivatud 2055 inimest.
Foto: SKA

Lõppeva pilootprojekti käigus said puuduva töövõimega (sh vaimupuudega, psüühilise haigusega, liitpuudega, nägemispuudega, peaajutraumaga) inimesed töökeskustes teha erineva raskuskategooriaga töid nagu tellimustööd, omatoodang, puhastusteenindus ja köögi abitööd. Teenuseosutajad leidsid projektis osalejatele sobivaid töid ka väljaspool töökeskuseid, näiteks heakorratööd koostööpartnerite juures ning abitööd metsas ja aiandis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700