Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 3. jaanuar 2024

Ravikindlustuse reeglid ja selle saamise tingimused 2024. aastal

Kõikidele töölepinguga töötajatele on ravikindlustus tagatud ka aastal 2024. Kuid neile, kes pakuvad teenust võlaõiguslike lepingute alusel, ei pruugi 2024. aastal ravikindlustust olla, kui talle makstakse tasu jätkuvalt 2023. aasta määras.
Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor

Ravikindlustusest rääkides tuleb olla eriti tähelepanek juhatuse liikmega, keda on senini tasustatud vaid minimaalselt. Vastavalt sotsiaalmaksuseadusele (edaspidi SMS) on ravikindlustus tagatud nendele, kelle eest on tasutud vähemalt nõuetekohane sotsiaalmaks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700