Autor: Palgauudised.ee • 9. jaanuar 2024

Soovitused kaugtöö kokkuleppe sõlmimiseks

Üha rohkem on levinud kaugtöö vorm, mis tähendab, et töötaja täidab poolte kokkuleppel oma igapäevaseid tööülesandeid väljaspool tööandja asukohta. Kuid selleks, et nii tööandjale ja töötajale oleks selge, kuna ja kuidas kaugtöö toimib, on mõistlik sõlmida poolte vahel kaugtöö kokkulepe.
Foto: pexels

Kaugtööd on võimalik teha poolte kokkuleppel

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700