Autor: Palgauudised.ee • 16. jaanuar 2024

Tähtajalise töölepingu sõlmimise tingimused ja lõpetamise alused

Tööleping on eeldatavalt tähtajatu. Tähtajalist töölepingut võib sõlmida vaid mõjuval põhjusel sellise töö tegemise ajaks, mis oma iseloomult on ajutine.
Foto: Pixabay

Selleks võib olla näiteks töömahu ajutine suurenemine, hooajaliste tööde tegemine või äraoleva töötaja asendamine. Järelikult peab tähtajalise töölepingu sõlmimise ajal olema teada, et lepingus ette nähtud töö lõppeb.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700