Autor: Äripäev • 17. jaanuar 2024

Kõrgete politseiametnike pensionisaaga jõudis kohtusse

Riigiprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles esitati süüdistus Eerik Heldnale, endisele politsei- ja piirivalveameti peadirektorile Elmar Vaherile ja endisele keskkriminaalpolitsei juhile Aivar Alaverele.
Elmar Vaher
Foto: Liis Treimann

Eerik Heldnat süüdistatakse kelmuses ja ametialasele võltsimisele kihutamises, Elmar Vaherit ametiisikuna kelmusele kaasaaitamises ja ametialases võltsimises ning Aivar Alaveret ametiisikuna kelmusele ja ametialasele võltsimisele kaasaaitamises, teatas prokuratuur pressiteates.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700