Autor: Palgauudised.ee • 18. jaanuar 2024

9 olulist küsimust: õpetajate streigi mõju töötasu ja puhkusearvestusele

Välja on kuulutanud üldhariduskoolide õpetajate tähtajatu streik 22. jaanuarist ning alusharidus-, kutseharidus- ja huviharidusasutuste töötajate kuni kolmepäevane toetusstreik alates 24. jaanuarist. Vaatame üle, kuidas selle perioodi eest töötasu ja puhkust arvestada.
Teadlaste streik Riigikogu ees
Foto: LIIS TREIMANN

Kellel on õigus streikida?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700