Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 22. jaanuar 2024

TOP 10 lood 2023 | Puhkuste aegumise uus tõlgendus, töötasu tasaarvestamise ja kinnipidamise kuldreeglid ning keskmise kalendripäeva tasu arvestuse erisused

Piilume möödunud aastasse ja vaatame, millised olid kõige kuumemad teemad, mis enim kõneainet tekitasid ning mida suure huviga kõige rohkem loeti. Vaata, ehk on mõni kuum lugu sul kahe silma vahele jäänud või vajab meelde tuletamist - need lood on aktuaalsed ka praegu!
Foto: Ergo Sander

10. Rahalise ja mitterahalise jõulupreemia maksustamine ja deklareerimine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700