Autor: Palgauudised.ee • 24. jaanuar 2024

Selgusid parimad tööandjad

CV.ee viis läbi iga-aastase uuringu, mille käigus selgus, kes on need tööandjad, kelle juures soovitakse enim töötada. Lisaks selgusid ka TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks.
Enim tahetakse tööle minna LHV Panka
Foto: Liis Treimann

“Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist. Ettevõtetel, kes on tunnistatud Top Tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid. Parimate töötajate ligimeelitamine nõuab mitmekülgset strateegiat, alustades maine loomisest ning lõpetades konkreetsete eeliste pakkumisega, mis tõstab ettevõtte esile tööturu tihedas konkurentsis,” räägib CV.ee müügijuht Indrek Harjak.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700