Autor: Martin Johannes Teder • 31. jaanuar 2024

Abestock koondab osa töötajaid, kuna kaotas olulise tarnija

Vipsi perekonnale kuuluval ABC Grupi hulgimüügiäril Abestock lõppes koostöö olulise tarnijaga, mistõttu kavatseb ettevõte koondada 13 inimest.
Abestock kuulub Abc Gruppi

Abestockis töötas viimase kvartali seisuga 63 inimest. Ettevõtte tegevjuht Margus Leiar ütles Äripäevale, et ei saa koondamist ja olulise tarnija kadumist kommenteerida. “Hea meelega räägiks asjadest siis, kui detailid on selgunud,” ütles ta. Leiar ei tahtnud ka avaldada, kes on see oluline tarnija, kellega koostöö lõppes. Ta lubas, et paari nädala pärast on pilt selgem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700