Autor: Kristel Tael-Same, Hedman advokaadibüroo advokaat • 29. jaanuar 2024

Advokaat annab nõu: tööandja, kes on sattunud tööinspektsiooni järelevalve nimekirja - mida peab teadma ja tegema

Tööinspektsiooni statistika näitab, et 2022. aastal olid suurimad töösuhete alased probleemid seotud töötajate teavitamata jätmisega, sh töötingimused, töökorralduse reeglid, töölepingu ülesütlemise etteteatamise tähtajad, töötasu maksmise tingimused ja tööaeg.
Hedman advokaadibüroo advokaat Kristel Tael-Same
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700