Autor: Anu Jõgi • 2. veebruar 2024

Omniva koondab Eestis 75 töökohta

Eesti riigile kuuluv posti- ja pakifirma Omniva teatas 75 töökoha koondamisest Eestis, seisab ettevõtte kodulehel
Omniva tahab kokku hoida 2,5 miljonit eurot.
Foto: Liis Treimann

“Kuna Eesti tegevus moodustab suure osa kontserni tulemusest ning suuremad langused on toimunud universaalses postiteenuses ja perioodikas, puudutab koondamine kõige enam Eesti ametikohti,” ütles Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700