Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 7. veebruar 2024

Tulude deklareerimine: eluasemelaenu intresse, koolituskulusid, kingitusi ja annetusi võib tulust maha arvata kuni 1200 eurot

Tulude deklareerimine algab peagi, seega vaatame üle, kuida arvutada maksuvaba tulu, mida arvestada aastatulu hulka ja mida mitte ning mida on lubatud maha arvata maksustatavast tulust.
Foto: Julia-Maria Linna

Maksuvaba tulu on osa tulust, millelt tulumaksu maksma ei pea. Maksuvaba tulu reeglid on erinevad inimestele, kes ei ole vanaduspensionieas ning inimestele, kes on vanaduspensionieas või jõuavad vanaduspensioniikka aasta jooksul.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700