Autor: Paavo Siimann • 9. veebruar 2024

Ekspertide soovitused ettevõtjatele: kuidas ennetada maksuhalduri nõudeid

Kuidas teha äri ilma maksuvaidlusteta? See on küsimus, millele otsime vastuseid ekspertide abiga, uurides, kuidas vältida levinumaid vigu maksude tasumisel.
Joel Zernask, Paavo Siimann ja Hannes Lentsius
Foto: Andres Laanem

Lisame sellele täiendava ülevaate viimastest olulisematest kohtulahenditest. Saate „Finantsuudised fookuses“ eesmärk on valgustada kuulajaid maksustamise keerukas maailmas, pakkudes praktilisi näpunäiteid ja teadmisi, mis aitavad vältida tülikaid vaidlusi maksuhalduriga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700